Forside2018-10-17T16:00:54+02:00

RENGJØRING SLIK DET BURDE VÆRE

PROFESJONELL RENGJØRING TIL BEDRIFTER

PROFESJONELL SERVICE AV HØY KVALITET OG FORNØYDE KUNDER

FÅ GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD NÅ!

UNNGÅ HODEPINE

Komplett rengjøringsfirma
klar til å hjelpe din bedrift

Eurox Renhold er et komplett rengjøringsfirma for bedrifter i Oslo, Akershus og Buskerud. Vi tilbyr renhold av kontorlandskap, skoler, barnehager, restaurant, apotek, kantine, treningssenter, detaljbutikker samt leveranse av forbruksmateriell.

LES HVA VÅRE KUNDER SIER

KOMPLETT RENGJØRINGSFIRMA

Vi tilbyr alt innen rengjøring

Daglig renhold

Eurox Renhold har bred kompetanse og lang erfaring med daglig renhold. Vi sørger for god opplæring, oppfølging og jevnlige kvalitetskontroller. Vi legger ekstra stor vekt på å ha kort responstid, noe som gjør at vi er fleksible og kan tilpasse oss nye ønsker på kort varsel

Les mer

Hovedrengjøring

En hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss med karmvask, innvendig dør- og karmvask samt vask og støvsuging av gulv.  Eurox Renhold har utført hovedrengjøringer i mange år og innehar den nødvendige kompetansen din bedrift trenger.

Les mer

Trappevask

Eurox Renhold har bred kompetanse og lang erfaring med trappevask, og kan tilby skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov. Vi har lang erfaring med alt fra små kunder med enkle behov til store regionale eiendomsselskaper med komplekse rengjøringsoppgaver. Ta kontakt!

Les mer

Oppskuring og boning

Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Det bidrar til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre innemiljø. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. På denne måten unngår man hyppig skifte avbelegg.

Les mer

Vinduspuss og hygieneartikler

Vi tilbyr vindusvask på sesongintervaller, enkeltvasker og skreddersydde løsninger. I tillegg har vi et stort utvalg av hygieneartikler og kan tilby disse på løpende abonnementer eller enkeltsalg.
Ta kontakt med oss i dag.

Les mer

VI TAR OSS AV RENGJØRINGEN FRA A TIL Å

Lett for deg!

Med våre skreddersydde løsninger kan vi tilby deg akkurat det du er på jakt etter. Enkeltvask, fast avtale eller spesialløsninger. Ingenting er umulig for oss. Ta kontakt i dag, og hør hvordan vi kan hjelpe deg!

Få et uforpliktende tilbud nå!

FORNØYDE KUNDER

Referanser

Norsk Folkehjelp

«Vi opplever Eurox Renhold AS som i stor grad fleksible og imøtekommende når det gjelder å tilpasse behovene i forhold til våre renholdsutfordringer. De leverer renholdstjenester av høy kvalitet til en god pris og får våre beste anbefalinger.»

Lone Pedersen
Lederstøtte
Norsk Folkehjelp

Oslo universitetssykehus HF

«Seksjon for kontroll og produksjon styrer blant annet renhold hos Blodbanken og har strenge krav til renhold og rutiner rundt sporbarhet av dette. Vi er derfor svært fornøyde med Eurox Renhold AS. De har overholdt alle betingelsene som ble lagt frem i forkant av kontraktsinngåelse og har vært en pliktoppfyllende leverandør.»

Rolf Hugo Jespersen
Enhetsleder
Oslo universitetssykehus HF

Steinerskolen på Nordstrand

«Eurox Renhold utmerker seg med sin imøtekommenhet og fleksibilitet, og oppleves profesjonelle og samvittighetsfulle i sin oppfølging. Vi gleder oss over å bli møtt på en effektiv og konstruktiv måte fra ledelsens side, og nyter rene lokaler hver dag!»

Kjersti Hauger
Daglig leder/rektor
Steinerskolen på Nordstrand

Les flere referanser

Få et uforpliktende tilbud

Send oss en melding eller ring oss, så gir vi deg et gratis og uforpliktende tilbud

Klikk her